E-post

info@naaspresenterar.com

Vill du beröra och påverka din omgivning?

Vill du känna dig fängslande och karismatisk när du gör ett framförande eller sitter på ett möte och alla tittar på dig?

Vill du att andra verkligen ska lyssna på dig när du pratar?

Jag kan ge dig konkreta tips och verktyg som får dig att känna dig mer trygg, stabil och säker i din kommunikation och i dig själv. Du får lära dig hur du använder din kropp och röst. Hur du hanterar nervositet och hittar ditt fokus och din koncentration. Hur du plockar fram din karisma och utstrålning när du behöver den som bäst.

Din kropp är fantastisk precis som den är. Och med några enkla knep kan du ta hjälp av den så att den förbättrar och förstärker din kommunikation. Medvetenhet är nyckeln!

Din röst är unik och ett otroligt kraftfullt och mångfacetterat verktyg. Vi kommer också arbeta med det där som får din inre kraft att lysa, ditt ljus och din energi, din passion, dina drömmar och fantasi.

Med hjälp av olika övningar och verktyg kan jag hjälpa dig att plocka fram just ditt unika uttryck och det som gör att just du lyser.

För din arbetsgrupp, företag eller organisation

Är du intresserad av att utforska dina egna uttrycksmedel för att i ännu högre grad kunna fängsla din omgivning?

Jag ger exempel och visar hur du kan arbeta med ditt kroppsspråk och använda din röst för att nå ut ännu bättre med ditt budskap.
Vi diskuterar faktorer som antingen negativt eller positivt kan påverka ett framträdande och funderar över det här med personlig utstrålning och hur emotionell samhörighet skapas i en grupp.

Upplägg: Kursen görs från 1 timma till heldag på 6 timmar, beroende på inriktning, omfattning och behov.

Pris: Maila för offert info@naaspresenterar.com eller ring 0738-716566

Individuell coachning

Vill du ha individuell coachning på hur du blir bättre på att kommunicera eller har du ett tal eller presentation eller ett framträdande framför dig? Då kan jag hjälpa dig!

Upplägg: 60 min indviduell coachning, Vallgatan 15 Göteborg. Kan även komma till din arbetsplats.

Föreläsning

Boka inspirerande och energigivande föreläsning i magisk presentation och kommunikation.

Upplägg: En timmes föreläsning

Pris: Maila för offert info@naaspresenterar.com eller ring 0738-716566