Telefon

073-871 65 66‬

E-post

info@naaspresenterar.com

MAGISK KOMMUNIKATION

Detta är en kurs för dig som vill hitta det där i dig som verkligen lyser, plocka fram ditt inre ljus när du behöver det som bäst, ibland kan det vara för att din sinnesstämning ska landa rätt eller för att hitta ett lugn, en säkerhet och trygghet.

Vill du att du verkligen du ska beröra och påverka din omgivning?

Vill du känna dig fängslande och karismatisk när du gör ett framförande eller sitter på ett möte och alla tittar på dig? Vill du att andra verkligen ska lyssna på dig när du pratar?

Du får konkreta tips och verktyg som får dig att känna dig mer trygg, stabil och säker i din kommunikation och i dig själv.
Du får lära dig hur du använder din kropp och röst. Hur du hanterar nervositet och hittar ditt fokus och din koncentration. Hur du plockar fram din karisma och utstrålning när du behöver den som bäst.

Din kropp är fantastisk precis som den är. Och med några enkla knep kan du ta hjälp av den så att den förbättrar och förstärker din kommunikation. Medvetenhet är nyckeln!

Din röst är unik och ett otroligt kraftfullt och mångfacetterat verktyg.

Vi kommer också arbeta med det där som får din inre kraft att lysa, ditt ljus och din energi, din passion, dina drömmar och fantasi.

Med hjälp av olika övningar och verktyg kan jag hjälpa dig att plocka fram just ditt unika uttryck och det som gör att just du lyser.

För din arbetsgrupp eller företag
Är du intresserad av att utforska dina egna uttrycksmedel för att i ännu högre grad kunna fängsla din omgivning?

Jag ger exempel och visar hur du kan arbeta med ditt kroppsspråk och använda din röst för att nå ut ännu bättre med ditt budskap.
Vi diskuterar faktorer som antingen negativt eller positivt kan påverka ett framträdande och funderar över det här med personlig utstrålning och hur emotionell samhörighet skapas i en grupp.
Kursen görs från 1 timma till heldag 6 timmar, eller en kurs på flera tillfällen beroende på inriktning, omfattning och era behov. De flesta övningar görs tillsammans i storgrupp men du får också göra ett par individuella framträdanden där jag ger dig feedback.

Enskild undervisning
Vi du ha individuell coachning på hur du blir bättre på att kommunicera eller har du ett tal eller presentation eller ett framträdande framför dig? Då kan jag hjälpa dig, jag har tillgång till lokal i centrala Göteborg eller så kommer jag till din arbetsplats.

Föreläsningar
Boka 1 timmes inspirerande och energigivande föreläsning i hur du fängslar din omgivning.