E-post

info@naaspresenterar.com

Reiki behandling för hästar

När jag träffar din häst börjar jag alltid med behandling på avstånd.  Efter en stund visar hästen mig var den vill ha behandling och den kommer också visa om den inte vill ta emot. Vill den ta emot går jag fram lägger mina händer på den del som hästen önskar.  Vill den inte ta emot så avslutar vi behandlingen och kunden behöver inte betala.

Har du haft veterinär på plats och din häst är skadad och sjuk går jag i huvudsak till den del som behöver läkas.

Har din häst oro och stress hjälper behandlingen lugnande. Har hästen en skada kan reikin hjälpa hästen att läka sig själv genom att lösa upp spänningar och stress som satt sig i hästens kropp.

Jag behandlar hästen där den står, i stallgången, box eller hagen. För optimal behandling är det lugnt och stilla runt omkring, ägaren till hästen kan vara med o sitta en bit därifrån.

Reiki är en alternativ behandlingsmetod, och är hästen sjuk eller skadad ska alltid veterinär konsulteras i första hand. Reiki ersätter inte medicinsk veterinärbehandling.

Vid bokning så kommer jag till ditt stall, en behandling kostar 750 kr + milersättning 30 kr milen, jag utgår ifrån Mölnlycke. Boka tid info@naaspresenterar.com eller sms/ring 0738-71 65 66